3ddy
3D Generalist
 Like
Volg
Vrienden van 3dhype:

Scene voor een productie door 3ddy en Edouard

Hier een scene waar we gisteren druk mee bezig zijn geweest. Het moest een sfeer krijgen van een Mist scene (Het spel). Het wordt gebruikt voor een illustratie in een blad.

Hier alvast een render.
18 jaar geleden geplaatst 2006. 1 Likes 12310 Views  Reacties
 Deel
 Pin
 Tweet
 Deel
 Reacties
Sie
Ik vind het er wel tof uit zien maar op het komt over alsof de toren heel erg klein is. Misschien een andere camerastandpunt of andere instelling/lens? Wat ook vaak helpt is zorgen voor een referentie-object waarvan mensen weten hoe groot het ongeveer is, zoals een zwerm vogels (lijkt me hier perfect) of een mannetje en daaruit concluderen hoe groot een ander object is.
Ik ben benieuwd naar de final!

 18 jaar geleden
3ddy
Tof, we zullen het meenemen. Er moet sowieso nog een insect in, die moet op de voorgrond. We gaan dezelfde nu ook rond de toren plaatsen. Thx!
 18 jaar geleden
Ivo-D
ziet er leuk uit, mijn krit eigenlijk de zelfde als die van sie, en de sfeer van een mist scene krijg ik nog niet echt. , dit is meer atmosfeer dan een mist idee wat ik hier bij krijg, misschien wat douw over het landschap of dat de toren in de mist verdwijnt een beetje, maar zou je moeten proberen wat het beste werkt, maar nu straald het in iedergeval nog geen mist feel uit.
 18 jaar geleden
3ddy
Mist? Het spel Mysth bedoelde ik...
 18 jaar geleden
Ivo-D
aaah... slim.. moet je niet dit typen he

"Het moest een sfeer krijgen van een Mist scene"" dus begreep het anders..
 18 jaar geleden
3ddy
Ja, sorry, had hem door... Nou ja, bij deze dan. We hebben besloten de toren groter te maken, en dan zijn we denk ik wel klaar.
 18 jaar geleden
Pinow
Leuk ! Naar mijn smaak is het allemaal wel te schoon, net alsof de hele boel in het torengedeelte net uit de wasstraat komt. Er mag best wat erosie op de stenen zitten 👍
 18 jaar geleden
Mmwizard
ziet er tof uit. wat je eventueel had kunnen doen was de schakels van die ketting wat meer overdrijven. welke dicht bij de camera zijn veel groter en die in de top veel kleiner ( bijna een dun lijntje in de top) Dan had je toren veel groter geleken. Maar dessalnietemin is het een heel mooie plaat.👍
 18 jaar geleden
Carl
Mooie render, ik ben het met sie eens dat de toren klein lijkt. Ik denkt dat het komt door de texture en de bladeren van de boom, deze bepalen een beetje hoe groot de boom je de afmetingen van de boom inschat en daarmee de afmetingen van de toren. Verder een mooie sfeer.
 18 jaar geleden
Corny
Hij is tof.

Door de compositie met de vlinder krijg je inderdaad het idee dat er wat afgeknipt is, jammer dat we de dame in kwestie niet kunnen zien. De suggestie van de overdreven grote schakels lijkt me een hele goede.

Wanneer zien we de uiteindelijke prent ergens?

 18 jaar geleden
3ddy
De prent komt in het beleidsplan van 2007 tot 2011 van Provincie Utrecht. Ik heb geen idee wie dat krijgt...
 18 jaar geleden
 Reageer
Meer van  3ddy Thema's
OmgevingenGame ArtFantasie
Sneltoetsen
Vorige
Volgende
Sluiten
esc